Fairytale KS

"Taavi"
kesä 2012


FWB
ruuna, n.165cm
mustanruunikko, 19.05.2006

e:Merry Faerie
i:Fair Play BRD

OMA 19.05.2011

Taavi on tosi kiltti ja  omaa ihana luonteen, Taavin kans  voi tehä melkeimpä iha  mitä vaa, se antaa mennä myös karsinassa selkään eikä sano mitään. Illalla kun menee hakemaan tarhasta niin ihana hörinä saattaa kuulua.Taavi rakastaa heppakeksejä, porkkanoita,omenaa ja  leipää.Taavia on helppo taluttaa, ei paljon hötkyile yms. Taavi ei oikeen tykkää kun venytän sen takajalkoja ja kaulaa, se ei millään haluis  seurata omenanpalaa tai muuta herkkua :D Kirjottelen jossain vaiheessa vielä lisää (:


Kesä 2012
Ratsastaessa Taavi on melko kevyt ja herkkä. Vielä on paljon tekemistä että saa kaiken menemään prikuulleen nappiin (: Mutta kyllä taavi taitaa jo paljon asioita. esim, nyt  opettelemme sulkuja ravissa, laukanvaihtoja(ne sujuu jos yksittäisenä tosi hyvin), askeleen pidennystä yms. Taavi on innokas  oppimaan uusia asioita ja  yrittää aina nöyränä poikana tehdä kaiken vaikka ei jaksaisikaan. Olen Taavin kanssa vasta 70cm hypännyt kun ollaan hiottu hyppytyyliä enemmänki.  Esteillä Taavi on aina yhtä innokas, mutta kuitenki aina kuuntelee, eikä lähde jyräämään tai viemään. Eilen oli ensimmäinen kerta kun Taavi nousi ihan oieasti pystyyn, muuten aina välillä nostaa vaan vähän etujalkoja  ilmaan. Taavilla on ihana  mennä ilman satulaa sillä on niin 'pehmeä' selkä (:
Taavilla on parit koulukisat käyty ja ne  on menny tosi hyvin! Varsinkin viime kisat! Alku syksystä 2012, voisin mennä kisoissa jo yhden A ohjelman. Esteitä ei taideta tänä vuonna kisata vaan sitten ensi vuonna aloitetaan siellä puolella.

Ensi vuonna (2013) olisi tavoitteena lähteä kokeilemaan hevoshullu power cuppiin. Nyt ollaan päästy jo menemään pari kertaa kangilla ja Taavi toimii tosi hyvin niilläkin!


2011, syksy