lauantai 28. tammikuuta 2012

vapaapäiviä &varustepostaus

Nyt taas on tää päivittämine jääny ku on ollu nii kiiire.
Mutta nyt ku taas  ehin tänne päivitellä ni tuleeki paljon asiaa, toivonmukaan :D

24.1 Tiistai

Laitettii kaikki estekamat päälle ja mentii kentälle, äiti tuli sitte laittaa sinne pari estettä ja samalla verkkasin Taavia. Taavi tuntu tosi pirteeltä jo aluks. Pakkastaki oli varmaa -15 astetta. Noo alettii ravailemaa ja Taaviha ei meinannu pysyy lapasessa ;D Ravailtii varmaa jotai 15 min ja alettii laukkaa. Taavilla oli hieman kiire, se veti ensi pää taivaissa mut sitte alko rentoutuu iha kivasti. Päätin sitte etten hyppää ku oli kuitenki aika  kirpsakka ilma  ja  Fuksille tuli pari vuokraaja kokeilijaa. Tein sitte loppuverkat ja mentii tallille.

15.1 Keskiviikko

Taavilla oli vapaapäivä. Kävin ite Artun kans lenkillä.
Pidin Hennalle istuntatunnin, siinä vierähtiki 1½tuntii. Otin Salton liinaan ja  henna sitte  meni ilma jalustimia ja ohjia ja yritti rentoutuu siellä selässä ja  myös venytteli siellä. Siitä nyt  en ala kertomaan enempää.

16.1 Torstai

Juoksutin Taavia kentällä. Ensi Taavi meni iha  nätisti mut  sitte se sekos taas  samanlailla ku ekalla kerralla ku sitä juoksutettii meillä. Se vaa alko hyppimää pystyy ja  pukitteli yms. yms. Noo sitte  se  vetäs ittesä irti ja alko juoksee iha hulluna kenttää ympäri.. liina perässä. Siinä se  sitte  juos varmaa 5-10min enkä saanu sitä pysäytettyy. Mut  sitte  ku pysähty ni sain just ja  just sen kiinni. Päästin sen sitte iha  ilman liinaa juoksee kentälle, pikkase  sillä oli hauskaa yks  vaa  pukittelee  iha  hulluna  ym :D

17.1 Perjantai

vapaa. n. 25astetta pakkasta

18.1 Lauantai

Vapaa


Tänää otin Taavin joistain varusteista kuvia, ja  päätin nyt  tehä sellasen väriyhdistelmä postauksen :D Eli oon keräilly Taaville erillaisia väriyhdistelmiä. Valkoiset jousto- fleece pintelit,uusi valkoinen kouluhuopa, horzen valkoiset suojat ja horzen nahkaiset suojat.
 Kahdet mustat korvahuput & musta este  huopa.
 Harmaa huopa, harmaat  korvahuput ja  harmaat horzen suojat.
 Sininen kouluhuopa, siniset horzen suojat, siniset jousto-fleece pintelit ja  kolmet korvahuput.
 Heijastin kamat: mulle heijastinliivi, Taaville heijastinloimi, bootsit joissa heijastin nauhat, jalkoihin heijastin nauhat ja heijastin rintaremmi.
 Pinkki horse komfort huopa, pinkit korvahuput ja  pinkit  harry's horsen suojat.
 UUDET SUOJAT.

 Vaalean sininen horzen huopa, samaa sarjaa pintelit ja  siniset  korvahuput.

 UUSI KISALOIMI.
 UUDET KORVAHUPUT
UUSI KISAHUOPA (koulu)
Vielä Taavista yks kuva tänne (:

Tossa on nyt  noi yhdistelmät  mitä eniten käytän (: Tilasin taas hööksiltä kaks huopaa, vihreän ja  oranssin ja oranssiin huopaan sopivat pintelit ja uudet kankisuitset (;  Horzelta tilasin tallikengät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti