keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

 Tänään menin kentälle ja siellä ei kauheesti voinu mennä ku se oli iha sohjoa. Menin sitten vähä aikaa pellolla, tein pysähyksiä,peruutuksia,pidennyksiä, taivutteluja ja laukkasin vähän.Antti lanas tänään kentän, katotaan nyt voisko huomenna mennä taas radat läpi. Hevosväylältä tuli paketti eilen, sieltä puuttu eskadronin riimu, ne oli luultavasti unohtanu lähettää sen. No onneks ne lähettää sen mulle ihan kotiin asti, muut tavarat tuliki (fleece pintelit ja huopa) Nyt lähenki tästä siivoomaan kanien häkit ja kattomaan sen kentän. On muuten ollu ihanat ilmat (:

Eilen menin koulua, tehtii kaikkea niitä juttuja mitä niissä ohjelmissä on, eli pysähdyksiä,peruutuksia,pidennyksiä,loivia kiemurauria,keskiravia,keskikäyntiä. Taavi teki kaikki vaaditut asiat.Taavillaki taitaa olla kevättä rinnassa ku nostin eilen laukan niin kuulu vaan ku se vinkas silleen jännästi ja sitte lähettii :D No mutta muuten meni tosi nätisti. 


Taavilla oli vapaa päivä. Kävin laittamassa hepat sisälle ja ruokin ne sitten lähettiin käymään kaupungissa. Käytiin rahulanrehussa ostin sieltä, kisapaidan,kauluksen + siihen neulan, riimunnarun,hiuksiin sellanen rusetti juttu (kisoihin) kaneille ruokaa empä kai muuta.
Tilasin myös  perjantaina hevosväylältä eskadronin riimun,fleece pintelit ja huovan. Tämä on siis kirjoitettu 
 toissa päivänä!

Nyt ei oo kuvia ku blogger ei anna ladata niitä -.-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti