maanantai 5. maaliskuuta 2012

muilla loma loppui mulla se vaan jatkuu..

Moikka taas pitkästä aikaa!

Rippileiri loppui lauataiana kello 13.00. Leiri meni tosi hyvin, ensi ajattelin et iha pers***tä  olla jollai rippileirillä koko hiihtoloma, mutta siellä oli tosi kivaa nyt jo ikävä leiri porukkaa :/  No mutta se on ohi ja kahen viikon päästä sitte konfirmaatio.
Mun mielestä leirillä syötiin iha yli paljo ku en yleensä syö 5 kertaa päivässä. Meillä oli sellanen kiva kuuden henkilön huone ja paras porukka. Pääsin loppukokeestakin läpi ja osasin kaikki ulkoläksyt  (isä meidän-rukous,uskotunnustus,10-käskyä ja herran siunauksen)
Kun tulin leiriltä niin mittäsi heti kuumeen koska leirillä sairastui 2 isosta ja 3 jätti leirin kesken ja mullakin oli sitte melkein 38 kuumetta.
Eilen käytiin raveissa katsomassa pari lähtöä ja meinattii voittaa pari kertaa mutta ei kuitekaan. Iidan oli sitte pakko päästä kerran ratsastamaan siellä olevalla talutusponilla. Löysin raveista Taaville ohuemman ulkoloimen joka onkin nyt todella hyvä kun ei ole niin paksu.
Eilen lähdin ratsastamaan ja kenttä oli todella huono kun perjantaina  oli loskakelit iin se jääty iha monttuseks tai sellaseks epätasaseks. Menin sitte pellolla kaksi kierrosta vähän laukkailin ja ravailin ja sitten kentälle kun Iida ratsastti n.½ Fuksilla. Iida meni vähän ravia ja käyntiä liinassa isolla ympyrällä. Fuksi meni tosi nätisti eikä saanu mitään hepuli kohtausta Iidasta.
Tänään käytiin kattomassa Taavia ja vietii se uusi ulkoloimi sille ja vaihdoin sen Taaville päälle ja annoin pari leipää. Kuviakin tuli tänään ja eilen räpsittyä aika paljon. Tänään oli sitten pakko liikuttaa Fuksi vaikka oonki kipeenä kun ei voi jättää vaan seisomaan. Menin sillä kentällä ite varmaan ½tuntia ja sitten Iida meni vielä mun jälkeen n.½tuntia taas  liinassa, ravaili ja käveli.
  Lopuks menin Fuksilla vielä Pellolla kierroksen laukkaa ja ravia,Fuksi meni ihan innoissaan. (: Huomenna ois tarkotus käyä kattomassa Taavia ja viiä sille kanget sinne.




Lisää kuvateksti

Kyllä Fuksiki osaa liikkua c;

Iida & Fuksi

Iida & Fuksi

Iida ja Fuksi

Taivas tänä iltana <3
Kuu


Natte (:


Fuksi (:

Ansa (:

Noora (:

Hilma (:

Hilma c:

Likkis (:

Taavi kattelee uutta loimea (:

Taavi (:

Taavi & uus loimi (:

2 kommenttia: