sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Uusi ulkoasu..

Mitäs pidätte uudesta ulkoasusta? Kommentteja saa laitella ja vastailkaahan myös kyselyyn jonka laitan tänne (:
Taavilla loma jatkuu vielä pari päivää, joka tekeekin ihan hyvää nuorelle hevoselle. Kenttää on nyt isonnettu noin 5 metriä ja nyt vaan odotellaan että kenttä kuivuu, toivottavasti ei satais vettä nyt ainakaan viikkoon.

Eilen ja tänään on ollu tosi ihanat ilmat, kyllä se kesää tulee. Kurkku on kyllä vähän kipee, johtuu varmaan siitä kun teepaita päällä oon tuolla ulkona ollu.

Nyt kun en oo ratsastanu ni on ollu enemmän aikaa touhuta artun kans, ollaan nyt  käyty joka päivä lenkillä. Arttuki on kasvanu tosi paljon ja karvaki on jo toosi pitkä. Jos saisin joku päivä otettua Artusta ja Taavista (vaikka myös fuksista,hilmasta ja aadastaki) rakenne kuvia.

Tänään käytiin kattomassa alue-estekisoja, ehkä hyppäämistä tuli ihan vähän ikävä (: Enköhä mä ala Taavillaki hyppäämään ainaki kotona ja joissai valmennuksissa, ehkä jopa kisoissa kattoo nyt.

Nyt en oo ottanu kauheesti uusia kuvia kun ei vaan oo jaksanu ottaa kameraa mukaan :D

Ja siitä varustepostauksesta sen verran että en varmaan teekkään sitä, kun oon vasta tammikuussa tehny varustepostauksen. Oisko teillä jotain ideoita minkä erikoispostauksen tekisin?
Sitä videopostausta en vielä saa tehtyä, mutta se kyllä tulee vielä. (:







2 kommenttia:

  1. Voisit leventää vähän tota blogin tätä tekstijuttua ja kuvatki ois kivempiä jos ne ois vähän vielä isompia? ;))

    VastaaPoista