torstai 14. kesäkuuta 2012

Este hyppelyitä

Tänään aamulla iskä lähti lanaamaan kenttää ja laitoin sitten sen jälkeen sinne esteet.  Menin tallille laittamaan Taavin joskus kolmen jälkeen valmiiksi ja suuntasimme kentälle.
Alotin verkkaamaan ihan pitkässä muodossa ja pitkillä sivuilla pyysin liikkumaan reippaammin. Tein myös  paljon voltteja ja isoja ympyröitä. Taavi liikku tosi kivasti ja rennosti.

Laukassa tehtiin samanlailla, pitkillä sivuilla hieman eteen ja ympyröitä tehtiin myös. Taavin laukka tuntui taas  kivalta ja se oli muutenki hieman eteenpäin pyrkivä.
Alotin harjoitusravissa tulemalla tuota  pientä ristikkoa, tultiin sitä pari kertaa molempiin suuntiin. Kun saatiin hyviä hyppyjä ravissa, siirryttiin laukkaan js tultiin siinäkin pari kertaa.

Tämän jälkeen jatkettiin tuolle pystylle joka on tuossa numero 3 tällä puolella. Tultiin ensin ristikko ja sitten tuo pysty. Esteet oli jotain 50cm, siksi noin pieniä kun Taavi ei ole  ennen hypännyt rataa, eikä nähnyt erikoisesteitä.
Näiden jälkeen tultiin numero 3 tuolla puolella olevaa pystyä ja sieltä jatkettiin numero 2 tällä puolella olevalle pystylle. Taavi odotti kivasti ja hyppäsi hyviltä paikoilta, itse olin jotenkin tosi pihalla enkä keskittynyt hyppäämiseen juuri ollenkaan.

Näiden jälkeen tultiin vielä pari kertaa okseri ja erikoiseste joka oli tuon numero 2 tuolla toisella puolella. Taavi katto ensi vähän noita molempia mutta sitten lopulta hyppäsi tosi isolla loikalla molemmat.

Mentiin vielä yhen kerran koko rata, otettiin kaikki esteet mukaan ja se meni ylättävän hyvin. Lopuksi vielä mentiin yhden kerran okseri, ristikko ja erikoiseste siltä pahemmalta puolelta ( näkyy kaikki värit  hyvin) ja ne  menikin toodella hyvin. 
Lopuksi vielä ravailtiin kenttää ympäri ja sitten alkoikin sataa vettä aivan kaatamalla.

Taavi pääsi tänään myös laitumelle syömään ja olikin tosi onnellisen näköinen. Karhukin käveli taas  tossa viereisellä pellolla  niin päätettiin ottaa hevoset yöksi sisälle.












Huomenna tuleekin ehkä joku uusi seikkailija blogiin ;) Sen näkee sitten huomenna, malttakaa.. malttakaa! (:
Laitan tonne reunaan taas kyselyn/kyselyitä niin muistakaas vastailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti