maanantai 4. kesäkuuta 2012

Hyppyjä

Tänään päätin hypätä Taavilla, laitoin sen valmiiksi ja lähdettiin kentälle. Äiti laittoi yhden esteen kentän reunalle, se oli joku 50cm.
Aloitin Taavilla kevyessä ravissa isolla ympyrällä. Taavi liikkui tosi kivasti ja rennosti, verkkasin hyvin molempiin suuntiin ravissa. Kun olin ravissa verrytellyt niin jatkoin laukassa, laukka tuntui tänään todella hyvältä! Toinen suunta oli vähän vaikeampi mutta hyvä kuitenkin.

Kun olin saanut laukankin hyväksi niin kävelin hetken pitkin ohjin. Alettiin tulla ensin kevyessä ravissa tuota estettä. Tultiin pari kertaa ravissa ja jatkettiin laukassa, askeleet osui todella hyvin ja tuli hyviä hyppyjä. Pari outoa hyppyäkin mahtui mukaan mutta muuten meni todella hyvin.

Äiti kuvasi samalla ja sai pari hyvää kuvaa.Äiti nosti hieman estettä johonkin 60cm-70cm ja tultiin sitä pari kertaa ravissa ja laukassa. Siinäkin tuli hyviä lähestymisiä ja hyviä hyppyjä.

Laitan tänään näitä hyppykuvia ja serkustani pari kuvaa jotka sain otettua viikonloppuna.

Kävin tänään varaamassa uuden puhelimen, samsung galaxy xcover, se ehkä kestääkin mulla (: Käydään se hakemassa huomenna tai keskiviikkona, kunhan se nyt  tulee. 









Pääsen sinne  kisoihin saatiin varattua koppi! Onneksi, menen siis  helppo c 1:2000 ja helpo b K.N.Specialin. Katsotaan nyt mitä niistä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti