maanantai 18. kesäkuuta 2012

uiskentelua, varusteiden pesua ja muuta mukavaa

Tänään Taavilla oli taas  vapaapäivä. Kirjoittelen kuitenkin tästä päivästä kun tein kaikkea muuta. Henna oli tilannut  eläinlääkärin katsomaan Saltoa, kun sen hengityksessä on jotain outoa. Se siis  hengittää todella raskaasti ja sen henki rohisee tosi pahasti.
No eläinlääkäri kävi ja kuunteli hengitystä ja totesi sitten että siihen pitää saada lääkkeet jotka avaa ensin hengitystiet ja sitten toista lääkettä joka  vie limaa pois. Se myös  epäili puhkuria. Hän otti parit verikokeet joista tulee  tulokset  joko huomenna tai ylihuomenna. Henna siivosi karsinat sillä aikaa kun juttelin serkkuni kanssa puhelimessa.

Tänään myös  kengittäjä kävi vuolemassa Pimpulan kavio, se käyttäytyi ihan hyvin, mitä nyt  vähän veti takajalkoja pois. Mutta muuten ok. Tänään se jo laukkaili peltoa ympäri ihan innoissaan, on vissiin kotiutunu.

Kun eläinlääkäri lähti niin me  pakkasimme auton ja lähdimme Henna, Antin, Iidan ja mummomme kanssa  pesemään varusteita parin kilometrin päässä sijaitsevalle mökille (isäni tädin kesämökki).  Tosin mummo, iida ja antti ei pessyt meidän kanssa varusteita. Kannoimme isot  jätesäkit laiturille ja kaivoimme juuriharjat käsiimme. Räpisin aluksi kuvia ja sitten menin itekki pesemään niitä. Aloitin satulahuovista joita otin mukaan 3. Sitten kun olin saanut  ne  niin jatkoin suojiin ja pinteleihin.

Kun oltiin saatu kaikki pestyä niin mentiin uimaan ja  otettiin kuvia  rannalla joita laittelen tännekin. Vietiin ne  mummolaan pihalle kuivumaan sellaselle mattotelineelle. Haetaan ne sitten huomenna sieltä ja siivotaan varustehuone. Ratsastan myös Taavin.

Siivosin tänään myös  aitan ja nyt sinne voi mennä nukkumaan. Muuta asiaa mulla ei taida nyt  ollakkaan (: Nauttikaa  kuvista!



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti