perjantai 24. helmikuuta 2012

kiireinen päivä

Tänää  ensi ku tulin koulusta niin söin ja  lähettiin kaisan luo kattomaan Taavia ja ratsastin sitte sen.
Laittelin Taavin rauhassa valmiiks ja lähdin kentälle, hyppäsin selkään ja aloin kävellä. Kävelin siinä sitte varmaan jotain 10 minuuttia ja aloin ravailla kevyessä ravissa, Kaisa  jäi kentälle opettamaan mua.
Alettiin menemään ympyrällä ensi kevyessä ravissa vähän temponvaihteluita. Taavi liikku kivasti ja melko rennosti, oli mukava mennä sillä.
Tehtii vähä pidennyksiä pitkillä sivuilla ja ympyrällä. Laukassa mentii aika kauan ympyrällä, tehtiin laukassaki temponvaihteluita. Taavi liikku kivasti laukassaki, ei kiirehtiny ym.
Sitte tehtii vielä jotain loppujuttuja mistä en jaksa kirjotella mitää. Vein Taavin talliin ja  otin varusteet pois ja laitoin kuivatusloimen päälle. Sitte lähettiinki jo kotiin ku oli kiire pitämään hennalle tuntia.
Pidin tosiaan hennalle koulutunnin, tehtii vähä pidennyksiä ja muita juttuja en nyt siitäkään jaksa kertoo enempää.
Fuksinki ratsastin tänää, mentii ensi kentällä ravit ja laukat läpi ja sitte mentii pellolle sinne auratulle radalleja otettii sellane  laukkapätkä ja loput ravia ja käyntiä. Sitte mentii tallille takasi otin fuksilta varusteet pois, harjasin, putsasin kaviot ja loimitin. Ja lopuks annettii ilta ruuat. Nyt  oon hennalla (siis mun serkulla) ja täällä ei oo kuvia ni laitan huomenna ne (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti