torstai 23. helmikuuta 2012

lämmin päivä

http://www.hooks.fi/product.aspx?productid=300360&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
^ tossa linkki niihin kankisuitsiin (:


Tänää oli tosi lämmin päivä, jopa 1 aste lämmintä! Jee kohta se kesä tulee (:

En ollu tänäänkää koulussa ku oli aamulla vielä vähän kuumetta mutta huomenna meen. Kävin tänään aamulla ottamassa myytävistä tavaroista kuvia ja laitoin niitä tänne blogikirppikselle. Otin Artun mukaan tallille, ihmettelin kun kuului hirveä rämähdys ja katsoin varustehuoneen ovelta niin meidän ladon katon rajassa lenteli joku haukka (varmaan varpushaukka tai joku). Se näytti aika isolta mutta ei ollut kuitenkaan ihan mikään kauhean iso, Arttu yritti hyppiä sen perässä.
Taaville tuli eilen postissa uudet kankisuitset sellaiset hööksistä ostetut. Näytti tosi mukavilta, ja turpahihna oli ihanan pehmee.
Tänää oon istunu aika kauan koneella ja selaillu ht.nettiä. Kävin kuitenki äske ratsastamassa Taavin.Ei menty hirveen kauaa ku mulle tuli nii huono olo mut sillee et alotin harjotusravissa en mentii ympyröitä ja koko uraa pitkin. Sitte keventelin ja tein vähä pidennyksiä kokorataleikkaalla, Taavi pidens  kivasti ja rennosti. Sitte laukattii ympyrällä vähä molempii suuntii ja tehtii loppuverkat kevyessäravissa. Taavi oli iha super hyvä! Kaisa on tehny tosi hyvää työtä sen kans, vaikka se on ollu siellä vasta viikon niin se menee jo iha erillailla, laukkaki on paljo lyhyempää ym.
Huomenna pitäs pitää yks koulutunti ja ratsastaa varmaa Fuksi ja ehkä Taaviki. Tänää ei oo uusia kuvia ku kamerassa ei ollu akkua mut jos sitä huomenna sais paaaljon kuvia (:
Jos sais vaikka nyt ladattua niitä kuvia tonne  blogikirppikselle.
uusien kankisuitsien otsapanta

Hilma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti