lauantai 11. helmikuuta 2012

mukava päivä(: + tossa bannerissa on väärä vuosi, eli taavi tuli mulle 2011 eikä 2010 :D

Tänää heräsin joskus vähä ennen 10 ja söin aamupalan ja lähdin tallille. Antti ja sen kaveri heitteli heinäpaaleja rehupinkan päältä ja miä kannoin ne  sitten kasaan toiseen päähän latoa, sillä ne  piti saada sieltä pinkan päältä pois että saa leikattua rehua lehmille. Sen jälkeen vein hevoset ulos ja annoin heinää ulos.No siivosin siinä sitten samalla karsinat.  Tänää pakkasta oli vaan -8 astetta, ihanaa.
 Lähdin ratsastamaan joskus 3 jälkeen, laitoin Taaville uudet oranssit pintelit, siniset bootsit etujalkoihin,koulusatulan ja siihen uuden oranssin huovan ja suitset. Laitoin Taavin tänään käytävällä kun Iidakin autto harjaamisessa.
  Sitten lähdettiin kentälle, hyppäsin selkään ja alettiin kävellä pitkin ohjin kenttää ympäri.Käveltiin pari kierrosta ja alettiin ravailemaan kevyessä ravissa, annoin taavin mennä aika pitkää ravia ja vähän pidemmällä ohjalla. Taavi tuntu jo alussa toosi kivalta, se meni tosi rentona ja kuunteli. Ravailtii ympyröitä ja kenttää ympäri ja tehtii pidennyksiä pitkällä uralla.Ravien jälkeen laukattiiin molempiin suuntiin yhet ympyrät, Taavi meni tosi rauhallisesti ja rennosti, mitä se ei oo tehny pitkään aikaan. Sitten käveltiin vaa pitkin ohjin ja lähettiin pellolle.
 Antti auras tänään pellon ympäri sellasen radan missä sitten menin Taavin kans. Käveltiin ensi se ympäri ja Taavi sai rauhassa kattoa ympärillä olevaa metsää.  Toisella kierroksella ravailtiin puol kierrosta tosi pitkää ravia ja käänyttii ympäri ja ravailtiin kotiin päinki vähä. Sitte mentii vielä kentälle ja ravailtiin vielä sielläki ja laukattii vähä, Taavi vähä ensi innostu mut sitte taas rauhottu. Käveltiin loppukäynnit ja lähettiin tallille takasi.
  Tallissa otin Taavilta varusteet pois ja käärin pintelit, harjasin Taavin, loimitin ja laitoin karsinaan.
Äsken otin pari kuvaa kaneista ja  laitan nyt  tänne  molemmista kaneista kuvat (: Muuta en ookkaa tehny tänää, kuumetta vieläki melkein koko aja :/  Tänää oli hieman kuuma ilma mennä toppatakilla :D

Nyt tähän loppuun vielä näitä erikoispostaus aiheita, kommentoikaahan mistä haluisitte kuulla, teen erikoispostauksen taas kun Taavilla on vapaa ja ei oo mitään muuta kerrottavaa. (:

-RATSASTAJAN VARUSTEET
-HEVOSEN VARUSTEET
-RATSASTUSHISTORIA
-ELÄMÄN TÄRKEIMMÄT HEVOSET
-KEHITYSKUVIA
-TALLIN ESITTELY
-TAUSTAJOUKOT
-PARHAAT TIPPUMIS/ILME KUVAT
-VIDEOPOSTAUS (nyt ei oo mahollisuutta tehdä tätä koska tietokoneeni ei tallenna videoita,muttavoin joskus senki tehä)
-KYSYMYSPOSTAUS
-TAVOITTEET
-TÄRKEIMMÄT OPETTAJAT/VALMENTAJAT
-KILPAILUT
-LEMPIHEVOSRODUT
-UNELMAHEVONEN
-KUN PONIVUODET LOPPUU/KUN HEVOSELLA EI VOI ENÄÄ KILPAILLA TAI RATSASTAA
-URANI KILPARATSASTAJANA

Nyt lopuks vielä kuvia tältä päivältä (:


pikkusisko Iida :D

vincet

vinski

Pellolla
mun ilme:-jee tää tuntuu hyvältä :D
   

3 kommenttia:

  1. Ihania nuo kanit, kauniin värisiä! Tuon värisiä hankin, kunhan joskus ei oo noita nykysiä riiviöitä :D

    Ja sait uuden lukija juuri ;)

    VastaaPoista
  2. Ilahduttavaa yhteistyötä sisaruksilla -ME -hengessä on voimaa!

    Niin ja Wau, miten hyvin oranssi väri pukee Taavia! Todella hyvännäköinen kontrasti.

    VastaaPoista