sunnuntai 12. helmikuuta 2012

esteitä

Tänää ensi päivällä kaivettiin Iidan kans esteitä lumihangesta.Sitte Talutin Iidaa natella ensin kentällä hetken ja sitten mentiin pelto ympäri kun siellä on se aurattu tie sitten lopuks taas kentällä. Iida ravaili vähä ja laukkas ekaa kertaa Natella! Iida ratsasti varmaa vähä alle tunnin.
Ite lähin joskus 5 aikaa ratsastamaan, laitoin Taaville este varusteet päälle: estesatula,rintaremmi-martingaali,valkoset suojat,valkonen huopa,meksikolaiset suitset,olympiakuolaimet ja siniset bootsit. Mentii aika paljo puomeja yms. Ympyröitä ja kaikkee muuta, lopuks hypättii alle 10 kertaa pari 50cm pysytä, Taavi meni tosi hienosti ja  kerranki rennosti. Sitte tehtii loppu juttuja ja  menin talliin. Ratsastin melkein tunnin.
Sitte oliki jo kiire  pitämään tuntia, pidin siis Hennalle ja Saltolle estetunnin. Teetätin niitä samoja juttuja niillä mitä ite tein. Sellasta kolmen esteen sarjaa pitkällä sivulla ja sitte  sellasta kolmen esteen sarjaa kaarteessa.Paljon voltteja ja kevyttä istuntaa että saatiin istunta paremmaks. Nyt en jaksa pidemmin kirjottaa ku lähen suihkuun, jos sitä huomenna menis kouluun ku kuumetta ei oo ollu tänään ollenkaan. Kuviaki äiti tänää otti mut  nyt  en niitä jaksa valitettavasti ladata koneelle vaan laitan ne  huomiseen postaukseen.

2 kommenttia:

  1. Tuosta Iidan ravi- ja laukkahetkestä olisi mukava nähdä kuvia, jos niitäkin kuvattiin. Mahtoi neiti olla ylpeä itsestään ja varmasti kasvoi muutamia senttejä heti sen edestä pituuttakin.

    VastaaPoista
  2. eilen en ottanu kuvia mut vanhempia kuvia on ja voin tällä viikolla ottaa (:

    VastaaPoista