maanantai 13. helmikuuta 2012

pakkasta ja lisää lunta..

Tänää oli pakkasta -15 ainakin ja lunta sato. Hyppäsin kuitenki Fuksilla tänään niitä samoja sarjoja kun Taavilla eilen. Taavilla oli tänään vapaa päivä.
Harjasin Fuksin, se oli tänään kerranki melkein puhas, putsasin kaviot ja laitoin suojat. Kävin hakemassa satulan ja suitset ja itelle laitoin saappaat ja kypärän. Sitte lähettiin kentälle, kiristin vyön,pidensin jalustimia ja hyppäsin selkään.
Verkkasin ensi kevyessa ravissa, tehtii ympyröitä ja voltteja, yrintin saaha Fuksin vaa menee rennosti eteen alas.Verkkasin ravissa varmaa 15-20 min ku  Fuksi on aina ollu vähä jäykkä kaulasta ja halusin sen menemää muodossa ni siihe  meni vähän aikaa mut  lopulta onnistu tosi hyvi. Sitte alettii laukkaamaan, en ottanu ku lyhyitä patkiä laukkaa, Fuksi meni iha  hyvi laukassaki ja siinäki hain sitä muotoon. Seuraavaks käveltii hetki ja alettii hyppämään vähä laukassa. Fuksi hyppäs yhtä hyvi ku aina, en  hypänny kovin montaa kertaa vaan pari hyvää hyppyä ja sitte  loppuverkat. Nyt  en ehi enempää kirjottaa  ku pitää vielä tehä kirja-arvostelu.. Ja ne  eiliset kuvat  oli tosi huonoja  ni laitan jotai vanhempia kuvia.
syksy 2011

syksy 2011


kesä 2010

kesä 2010


kesä 2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti