keskiviikko 15. helmikuuta 2012

shoppailua & ilman varusteita

Tänää oltii shoppailemassa varmaa 3 tuntia, ostin lakkaa, menkon,juhla kengät,neule boleeron, hiuspantoja en vissii muuta. Sitte enne  ku tultii kotii käytiin kaisan luona, sopimassa siitä millon Taavi menee sinne, eli Taavi lähtee perjantaina kaisan luo ja  on siellä ens kuun loppuun, kun kaisa harjoittelee sillä kansallisiin koulukilpailuihin jotka on 25.3. Alan nyt  ratsastelemaan enemmän Fuksilla ja käyn iltasin kattomassa/hoitamassa/välillä ratsastamassa Taavia.
Tänään menin Taavilla päitsillä ja laitoin niihin vaan ohjat kiinni. Taavi meni tosi rennosti ja rauhallisesti, tehtii vähä väistöjä ja lisäyksiä käynnissä ja ravissa. Laukassa mentii vaa ympyrällä molempii suuntii, Taavi oli tosi kiva. Tänää ei taas  oo oikee muuta kirjotettavaa eikä oo uusia kuviakaa, jos sitä vaikka huomenna ottais  uusia kuvia.

Ajattelin tähän lopuksi vielä tehdä "erikoispostauksen"tavoitteistani.

 Tavoitteenani on aina ollut ja tulee  olemaankin päästä maailman huipulle, ennen toivoin aina että pääsisin maailman huipulle esteratsastuksessa mutta nyt kuitenkin kouluratsastus on se ykkös lajini, riippuen varmaan siitä että Taavi on todella hyvä kouluratsastuksessa ja en enää oikeen välitä esteistä. Onhan niitä toki kiva satunnaisesti hyppiä, mutta ei ole mikään pakko päästä hyppäämään, ennen kävin aluevalmennuksissa esteratsastuksessa nyt  ajattelin ensivuonna hakea aluekoulu valmennettaviin. Nyt vaan treenaamaan.

kuva horse showsta 2011 ( tässä minä ja taavi 10 vuoden päästä)Taavi ja minä syksyllä

1 kommentti:

  1. Me kannustetaan tähtäämään tavoitteisiin, että saavuttaisit ne! Elämme hengessä mukana.

    VastaaPoista