sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kuulumisia (:

En oo nyt taas pariin päivään postaillu ku ei oo ollu oikee mitää kerrottavaa ku Taaviki lähti kaisalle perjantaina. Perjantaina kun lastattiin Taavia koppiin, niin aluks se ei meinannu mennä sinne koska sitä ei oo ennen kuljetettu trailerissa vaan hevosautossa, mutta Taavi meni melko hyvin mutta ennen kun se meni koppiin niin Hilma hyppäs aitauksen aitojen yli hienosti. Sitte pyydystettii sitä ja kun saatiin se kiinni niin laitettii Taavi koppiin.Menin sitten kaisan kyydissä tallille ja vietiin Taavi ja sen tavarat talliin ja me lähdettiin äitin kans sitten kotiin.
Eilen käytiin kaupungissa ja käytiin rahulanrehussa ja sieltä lähtikin mukaan: fullneck violetti kuivatusloimi, violetti/harmaat karva päitset,vuoletti/harmaa riimunnaru,artulle koiran keksejä, fuksille vihreän pääharjan ja kamman. Vietiin Taaville sitten tallille se loimi, päitset ja naru. Ne sopiki Taaville aika tosi hyvin(;
Tänään käytiin kattomassa Taavia, laitoin sen valmiiks ja menin kentälle kävelyttämään. Kaisa tuli ja alkoi ratsastaa Taavilla. Taavi meni tosi hienosti, se teki kivasti pidennykset ja laukkas tosi rauhallisesti ja rennosti.     Fuksikin klipattiin perjantaina, jätettiin sille jalkoihin ja selkään karvoja. Tänään harjasin fuksin, selvitin hännän jalaitoin sille vaaleansiniset pintelit ja vaaleansinisen huovan, kun fuksi oli valmis lähdettiin kentälle. Fuksi meni iha sairaan hienosti, kokoajan muodossa ja rauhallisesti & rennosti. Olin tosi yllättyny Fuksista koska se ei oo iha oikeesti ikinä enne menny noi kivasti koulua. Tehtii vähän ympyröitä, väistöjä ja kaarevia uria, laukassa mentii ympyrällä, laukatki oonistu tosi hyvin. Äiti tänää kuvas vähän niin tulee uusia kuvia, tilattiin myös Fuksille uusia loimia,huopa,pinteleitä ja kaikkea muuta. Tänään harjasin Hilman ja laitoin sille toistakertaa suitset päähän, niissä oli myöss kumikuolaimet. Kävin vähän kävelyttämässäkin sitä ja se toimi hyvin, Hilman vieroitus alko nyt viikonloppuna, Hilma on yöt fuksin karsinassa ja päivät likkiksen ja naten kanssa ulkona.

laitoin iidan hiukset :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti