keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Taavin kanssa yhteistä aikaa takana jo 9kk (:

Nyt en taaskaa oo ehtiny postailemaan, ku on ollu taas kiireitä. Mutta Taaviki on ollu meillä jo 9kk <3
Viimeks postailin 19.2? nyt jatketaan siitä.


20.2  Maanantai

rata jota menin maanantaina

Menin ensin laittamaan kentälle esteitä kun ajattelin hypätä Fuksilla. Laitoin kolmen esteen sarjan ja yhden yksittäisen esteen.
Sitten menin laittamaan Fuksia valmiiksi, laitoin sille jalkoihin suojat ja harjailin kaikessa rauhassa koska henna oli vielä kentällä. Laitoin Fuksille sen oman yleissatulan ja sen alle romaanin ja vaalean sinisen huovan + normaali suitset (en siis meksikolaisia joita käytän yleensä).Sitten lähdettiin kentälle, menin selkään ja lähdin sitten kävelemään aluksi hennan mukana meidän ison pellon ympäri kun siellä on se aurattu rata. Kun olimme kävellyt sen niin menin kentälle ja aloin ravailemaan. Fuksi meni jo aluks taas  tosi mukavasti muodossa ja liikku eteepäin, mutta ei kuitenkaa hötkyilly. Ravailtiin aika pitkään varmaan jotain 20 minuuttia, tehtiin ympyröitä ja voltteja.  Sitte alettiin laukkamaan laukattiin vaan pari ympyrää ja alettiin hyppäämään. Eka este  jota hyppättiin oli ristikko n.50cm-60cm, hypättiin sitä ympyrällä laukassa. Sitten toiseen suuntaan mentiin n.50cm pystyä juuri tuota yksittäistä, menttin sitäkin ympyrällä laukassa. Mentiin pari kertaa molempia ja sitten mentiin sarjaa pari kertaa molmpiin suuntiin. Koska kaikki sujui hyvin niin lähdettiin vielä pellolle ja laukattiin joku 200m ja ravailtiin ja käveltiin loppumatka. Siinä olikin mun ratsastukset siltä päivältä. Sitte mentiin talliin ja laitoin Fuksin pois ja aloin harjata Hilmaa. Laitoin Hilmalle suitset ja kumikuolaimet ja menin taluttelemaan sitä ulos. Se  toimi tosi hyvin, harmi kun kukaan ei tullut ottamaan kuvia. Kuvia ei ole myöskään hypyistä mutta laitan jotain vanhoja kuvia.

21.2.2012 Tiistai


En itse ratsastanut ollenkaan kun Fuksilla oli vapaa päivä. Käytiin kattomassa Taavia ja vein sille pari omena palasta. Kun tultiin kotiin oli todella huono olo, mulla oliki 37.7 kuumetta. Illalla oli kuitenki mentävä pitämään tuntia- Pidin hennalle estetunnin, laitoin sillekkin pitkälle sivulle sarjan ja lyhyen (1askel) sarjan kentän keskelle. En nyt  jaksa siitä tunnista sen enempää kertoa koska on nyt  tosi huono olo.


22.2.2012 Keskiviikko


Tänää en oo tehny mitää muutaku kävin lääkärissä. Oon vaa istunu koneella ja nukkunu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti