keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kuulumisia

Taas tämmönen lyhyt tauo, ku aina on niin kiire ja kokeita joka päivä. Mutta nyt niitä kuulumisia viimeajoilta, yritän tehdä tästä melko lyhyen ja tiivistää asioita ettei tulisi ihan kauhean pitkä.

Taavi on menny nyt taas hyvin. Sillä oli pieni tauko, sai huilia ja palautua pari päivää ku mulla meni tää nilkka. Nyt oon kuitenki jonku neljän päivän ajan ratsastanu, menny oikeestaan joka päivä koulua.

Taavi on menny tosi kivasti pari viime päivää, ja laukka senku paranee päivä päivältä.

12.5   Lauantai

Menin ihan tavan suitsilla missä oli kolmipalakuolain.Taavin laukka oli tosi kivan tuntunen, laukkasin aika paljon koska ei olla pitkään aikaan tehty kunnon laukkatyöskentelyä.
Tehtii ravissa vähän kaarevia uria ja väistöjä. Taavi kuunteli hyvin ja päätin sitten jo alussa etten mee  hirveen kauaa. menin varmaan jotain 40 minuuttia.
Fuksilla kävi vuokraaja kokeilija ja se sitte vuokraa varmaan kesän fuksia.(:


13.5 Sunnuntai

Mitäs tein sunnuntaina?  Hetkinen, taisin mennä aika kevyesti koulua. Taavi oli tosi rento ja meninki enemmän sellasella eteen-alas meiningillä. Taavi sai mennä pitkässä muodossa koko ratsastuksen ajan. Laukkaa otettiin vähä enemmä etee päin.

14.5 Maanantai

Menin ihan kunnolla koulua, alotin ihan siirtymillä, käynti-pysähdys-käynti ja käynti-ravi-käynti. Ne onnistu hyvin, tehtiin aluks aika pitkään noita et sain Taavin hyvin avuille ja herkäks.
Tehtii myös  väistöjä ja kiemurauria. Laukassa laukattiin isoa ympyrää aika kootussa laukassa tällä kertaa.

15.5 Tiistai

Pitää heti ensin mainita että mulla oli nimipäivä :D

No asiaan,, menin kangilla, taavi oli ihan super hyper hyvä! Se teki kaiken mitä pyysin. Alotettiin taas ihan siirtymisillä, Taavi oli herkkä ja kuunteli hyvin. Jatkettiin ravissa kaareviauria ja isollaympyrällä. Laukassa laukattii ympyrää ja tehtii parit vaihdot ja mentiin vastalaukkaa, ja  se  onnistu ihan sairaan hyvin! Oon niin ylpee  tosta pikku pojasta <3
Menin myös  Fuksilla ilman satulaa ja Iida meni hetken liinassa, tästä saatte  sitten nähdä kuvia, en jaksa siitä alkaa mitään selittämään.


16.6 Keskiviikko

Tänäänki menin kangilla, jonku reilu puoli tuntia. Taavi ei meinannu kauheen hyvin kuunnella tänään. Henna meni maastoon ja Taavi sitte kuunteli vaan niitä kun ne  käveli siellä, eikä keskittyny töihin. No kun sain sen hyvin avuille niin henna tulee  pois maastosta.. Taavi sitte riemastuu ku kuulee  kaverin ja työt menee uusiks. Hetken se kuunteli ku kaveri menee eripaikassa mutta sitten alko taas  ihan hyvin kuuntelemaan.
Otin laukat ja ravailin loppu ravit.

Nyt tulee kuvia eiliseltä päivältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti