maanantai 28. toukokuuta 2012

Kuulumisia

Taas jääny tää kirjottaminen vähän vähälle kun on ollu kokeita ja eikä  oo saanu itteä kirjottamaan.
Mutta nyt taas päivitän tänne vähän kuulumisia ja onneks enää neljä päivää koulua sitte kesäloma <3 Kyllä sitte  ehtii kirjotella, sen lupaan!

Oonki viimeks  kijotellu yli viikko sitte, eli lauantaina, ompa siitä jo aikaa..   Taavilla alko taas treeni kausi, oon jopa päässy hyppäämään, tosin ihan pieni mutta kuitenki. Taavi on taas tuntunu iha  tosi hyvältä.

En muista viime viikosta oikeestaa mitää, paitsi joku päivä menin ristikkoa ja menin myös  fuksilla. Perjantaina menin fuksilla pelkällä riimulla, hyppäsin pari kertaa pientä mini ristikkoa.
Harmi ku siitä ei oo kuvia, oli kiva pitkästä aikaa hypätä fuksilla, tai no hypätä ja hypätä. Menin myös  Taavilla sitä joku päivä, oisko ollu keskiviikko tai torstai. Menin ihan satulalla ja mentiin aika lyhyttä laukkaa ja katottii sellasia hyviä paikkoja esteelle. Hypyt  meniki tosi hyvin, taavi meni tosi tosi kivasti, sillä oli pitkästä aikaa  kiva hypätä.

Hypättiin myös lauantaina, mentiin jotain 50cm pikku estettä, taavi meni taas kivasti, se ei enää elkää ollenkaa esteitä ja lähestymisetki on paaljon parempia. Taaville tuli iha  hiki ku joutu laukkaamaan niin lyhyttä laukkaa.

Eilen mentiin koulua, menin farkkulengginsit jalassa ku oli niin kuuma, meillä oli auringossa ainaki 25 astetta ja kentälle paistaa suoraan aurinko. Mentiin kuitenki aika rankasti, Taavilla tuli taas hiki. Tehtii aluks aika paljon ympyröitä ja kaarevia uria. Taavi taipu tosi hyvin ja kanto itsensä, tehtii laukassa samoja juttuja, aika kootussa laukassa.

Fuksi, Hilma ja Natte ppääs  laitumelle viikonloppuna, lauantaina toisin sanoen. Nooraki pääs  pienelle laitumelle  vähän nauttimaan ruohosta. Taavia  syötellään vaan, se ei pääse vielä laitumelle ku on kisoa  ja valmennuksia. Kesän lopuks  se sitte  pääsee vähän lomailemaan, tohon talon viereen pellolle.

KESÄ!Iha ihme kuva :D
vähä jos  vois  myödätä...
Nyt tulee  laidun kuvia  ja vähän ratsastus kuvia. Serkkuni tekee myös  uuden bannerin, sellasen kesäisemmän. Eli uusi banneri on tulossa ja jonkunlainen kilpailukin mutta siitä sitten lähempänä lisää.

Tykkäättekö muuten katsoa paljon kuvia vai riittäisitkö pari kuvaa? Innostuin nyt  noiden kuvien kanssa ja laitoin niitä aika  paljon kun kerrankin oli :)

1 kommentti:

  1. Enemmän kuvia vaan! Tein akski banneria joista saat valita ;)

    http://i50.tinypic.com/a5j7d5.png
    http://i47.tinypic.com/2v7xdlu.png

    VastaaPoista