tiistai 29. toukokuuta 2012

pom-pom-pomputtaa

Tänää päätin vähä hyppiä taas Taavilla. Laittelin Taavin kaikessa rauhassa valmiiksi ja lähdin sitten kentälle. Alotin ihan kevyessä ravissa ympyrällä, Taavilla oli kiva muoto ja meni taas kivasti ja rennosti eteenpäin. Kun oltiin kunnon  alkuverkat kevyessä ravissa otettu niin alettiin menemään samalla ympyrällä puomia ravissa.

Siitä sitten jatkettiin ja mentiin ensin ravissa ristikkoa (n.50cm), Taavi alotti tosi kivoilla hypyillä, nykyään ei enää oo mitään epäröintiä esteelle tullessa. Ennen oli hirveetä kiemurtelua ja pelkoa esteisiin. Tultiin aika monta kerataa se molempiin suuntiin ja sitte  vielä pari kertaa laukassa.


Mentiin lopuks ympyrällä vielä vähän laukkaa, tehtiin pari volttiakin laukassa ja sitte  ravailtiin loppuravit.
Huomaa kyllä että kouluratsastuksesta on apua esteratsastuksessa! Kannattaa vaan hioa kunnolla sitä kouluratsastustakin vaikka ei siitä niin paljon tykkäisikään, kyllä sen sitten huomaa. (:

 Toi yks kuva on aika tyylikäs  ku Taavi pomppaa  ilmavaralla ja meikä ei oo oikee mukana :D Vois siirtyy jo vähän isompiin eteisiin :D Noo kuha kentälle sais  sitä hiekkaa ni ois  iso kenttä missä hypätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti