tiistai 29. toukokuuta 2012

valokuvauskilpailu

Serkkuni blogin kanssa järjestämme yhdessä valokuvauskilpailun! Aihe ollaan rajattu tietenkin siten, että kuvan pitäisi olla hevosiin liittyvä, mutta kuvasta tulisi välittyä hevosen ja ihmisen välinen luottamus, ystävyys ja yhteistyö. Tämän voi tietenkin käsittää monella tavalla. Yllä olevat kuvat ovat esimerkkejä. (Kaikki ylläolevat kuvat ©Veronica)
Kilpailu on avoin blogiemme lukijoille ennenkaikkea, mutta myös ei-lukijat ovat tervetulleita ja ei-bloggaajat, jos tänne sellaisia sattuu. Jos olet kummanki meidän blogin lukija saat osallistua useammalla kuin yhdellä kuvalla (maksimissaan 4), mutta jos et ole blogiemme lukija niin saat osallistua vain yhdellä.
Kilpailu on 29.5.2012 - 4.6.2012, eli osallistumisaikaa ei ole hirmuisesti. Voittajan päätämme yhdessä serkkuni kanssa. Ja tottakai voittajalle on runsaat palkinnot! Toista ja kolmatta sijaa ei huomioida millään tavoin, jotta voittaja saa parhaimmat palkinnot.
Palkintoina ovat siis:
HV Polon Argyle ratsastussukat, kokoa 39/42, (tuotteet ovat käyttämättömiä ja paketissa).
sekä, Riimusetti johon kuuluu pehmeä nailoninen riimu- ja flyweilsetti. Kokoa full, cob tai pony (voittaja saa valita), tämäkin käyttämätön ja hintalappu paikallaan.

Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostiin ja palkinnot lähetetään hänelle postissa.

Ilmottautuminen:
Kilpailuun ilmottaudut itse ottamallasi kuvalla  tai kaverisi ottamalla kuvalla sinusta ja hevosestasi, mutta kuvaajalta täytyy olla lupa 4.6.2012 mennessä sähköpostiin (verddinen@gmail.com), kuva liitteenä. Kerro viestissä blogisi osoite, jos sinulla sellainen on.
Toivomme mukaan paljon osallistujia!

<3:llä Sofia ja Veronica

1 kommentti:

  1. Haastoin sinut blogissani!

    http://veronicas-horselife.blogspot.com/2012/05/haaste.html

    VastaaPoista