torstai 28. kesäkuuta 2012

ei töitä... vaan huvia + kysymyksiä tulemaan!

Ratsastin tänään taas Annin kanssa samaan aikaan. Anni meni Fuksilla ja minä Taavilla. Harjattiin hepat hyvin ja sitten lähdettiin kentälle. Taavi meni kivasti jo alussa, aloitettiin menemään ympyrällä. Taivutin Taavia toisella puolella ympyrää ulospäin ja toisella puolella sisälle päin. Tein tätä käynnissä ja ravissa, se onnistu ihana hyvin. Mitä nyt en osannu istua selässä yhtään kun ei ollu saappaita. Sitten en vaan jotenkin jaksanu tai ei oikein kiinnostanu mennä koulua niin heitin satulan pois ja mentiin molemmat ilman satulaa.

Jatkoi ravissa ympyrällä ja tein voltteja, Taavi meni todella kivasti ja kuunteli kokoajan. Tehtiin myös pidennyksiä ja yritin istua siellä kunnolla, mutta en kuitenkaan kovin hyvin pysynyt loppuun asti. Laukattiin vähän ympyrällä ja uralla, laukka meni minun mielestäni todella kivasti. Taavi oli pyöreä ja laukkasi hyvin eteenpäin.


 Loppuun vielä ravailtiin kenttää ympäri ja ympyröitä. Huomenna mennään vähän shoppailemaan heppatavaroita, katsotaan nyt mitä mukaan tarttuu ;)Oma istuntani on kuvissa tosi ruma, mutta toivottavasti ei haittaa kamalasti! (:

Ajattelin muuten tehdä kysymyspostauksen jos tulee riittävästi kysymyksiä! Eli nyt  niitä kysymyksiä tulemaan, mielellään hevosaiheisia (:

2 kommenttia:

 1. Mitä tavoitteita sinulla on tulevaisuudessa?
  Mitä lajia tykkäät ratsastaa / kilpailla eniten?
  Kuka on tai oli ns. elämäsi hevonen?
  Minkälainen on mielestäsi täydellinen ruokavalio hevoselle?
  Minkälainen on kamalin hevonen jolla olet ratsastanut ?
  Kuinka pitkä olet?
  Kerro jotain pahimmasta ja hauskimmasta tippumisestasi?

  VastaaPoista