keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Hyppyjä & kuvia

Ratsastin tänään päviällä, joskus ennen kolmea lähdimme kentälle. Laitoin Taaville suojat, estesatulan ja koulusuitset.Kävin jo aamulla laittamassa kentälle tälläiset pikku esteet:

Noista puomeista tuossa maassa sen verran että, keskimmäinen vaan oli maapuomi ja muut kaksi oli auton renkaiden päällä olleita puomeja,eli noin 20cm korkeudella maasta.
Tultiin verkan jälkeen näitä ensin ravissa ja sitten pari kertaa laukassa. Taavilla osui askeleet joka kerralla tosi hyvin, eli noihin tuli yksi laukka-askel väliin.

Kun oltiin tultu pari kertaa molempiin suuntiin tuota niin alettiin tulla ensin taas ravissa tuota ristikkoa, se oli joku 40cm keskeltä?  Taavi tuli melko hyvin, mitä nyt vähän yritti puskea toiseen suuntaan. Muuten ihan hyvin. Hypyt oli hieman "velttoja" varmaan johtuu siitä kun oli niin pieni ja tylsä ristikko. No nostettiin se sitten 70cm kokoiseksi pystyksi ja sen Taavi tuli todella kivasti. Tultiin pari kertaa se ravissa.

Lopuksi vielä ravailtiin jotain 10-15 min loppuverkaksi. Taavi oli ihan super tuolla isommalla esteellä! Tästä jatketaan kokoajan ylöspäin (:

Vielä hiukan tästä poikkeavaa asiaa. Tänään kävimme poliisilaitoksella, viemässä ajokorttilupahakemus. 23.7 onkin eka ajotunti ja sitten vielä pari ajotuntia, teoriakoe ja kortti taskuun... toivottavasti :D (mopokortti siis).

Odotan niin innolla serkkuni tuloa meille heinäkuussa! <3 mutta ennen sitä menemme ouluun, serkkuni rippijuhliin ja sieltä yhdessä meille (: Silloin tulee videopostaus tai parikin ja paljon kuulumisia!

Huomatkaa uudet B Vertigon ratsastushousut jotka olivat ensimmäistä kertaa jalassani, hyvät on.


Nyt  vielä vähän eilisestä ja tästä päivästä kuvia.

loppuverkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti