maanantai 25. kesäkuuta 2012

mä mä mä mä märkää.. ♫ ♪ ♫ ♪

Hyyyyi kun ulkona sataa aina! Eilen, tänään (iltapäivällä alkoi) ja varmaan huomennakin..  Aamulla ajattelin että tulee tosi kiva ja lämmin ilma, niinkuin aamulla olikin mutta ei.. kun alkoi satamaan ja sataa yhä vieläkin. Noh, on se tietty ihan kiva että välillä sataakin, koska muuten on todella kuivaa. Mutta ei se kuitenkaan ole kivaa, yöt on sateita varten. Kokoajan on kamalan märkää, ei yhtään kiva.

Nyt kuitenkin hieman tämän päivän kuulumisia..

Tänään ajattelin mennä Taavilla kevyesti, mutta en oikein tiennyt että: juoksuttaisinko, menisinkö ilman satulaa vai mitä oikein tekisin. No, päätin sitte mennä ilman satulaa. Hain Taavin aitautksesta ja vein talliin, harjasin, laitoin suojat & suitset ja lähdettiin kentälle. Kentän viereisellä pellolla oli juuri tehty rehupaaleja 75 kpl ja ne  oli rivissä tien vieressä. Olin aivan varma että T säikkyisi niitä, mutta ei se edes katsonut niitää.

Aloitettiin aika rennosti käynnissä, tehtiin ympyröitä, voltteja  ja väistöjä, Taavi kuunteli hyvin mutta sitten tapahtui jotain kamalaa... ainakin Taavin mielestä. Nimittäin tien toisella puolella olevaan peltoon juoksi lehmät ja se oli Taavin mielestä jotain niin kamalaa. Onhan Taavi lehmiä ennenkin nähnyt mutta viime vuonna se oli samanlaista. Se jännitty niin pahasti paikalle että ei mitään rajaa. Yritin sitten siinä rauhoitella sitä ja vihdoin päästiin liikkeelle.
Taavi katsoi ihan koko ajan  niitä lehmiä ja töistä ei tullut hölkäsen  pöläystä,mentiin sitten isolle keskiympyrälle ja taivuttelin Taavia ensin käynnissä ja sitten kun rentoutui niin ravissa. Kyllä se siitä ajan mittaan rauhoittui ja meni nätisti. 

Jatkettiin ravissa ympyrällä, molempiin suuntiin hetki. Taavi meni lopulta taas todella nätisti. Nostettiin parit laukatkin siinä isolla ympyrällä ja ne onnistu kerralla todella hyvin. Lopuksi vielä ravailtiin pitkin ohjin kenttää ympäri ja lopetettiin siihen. 

Juuri ku lopeteltiin alkoi sataa vettä, ihanaa..




Tälläinen ratsastus kerta tänään, T siis eilenkin näki ne  lehmät  mutta tänään ne  oli kai jotenkin pelottavampia.. ei voi tietää. :D

Video tästä päivästä!

Videossa ei ole nyt itse videoita, vaan vain kuvia kun kone taas  jumitti kesken kaiken.. :/ Yritän tehdä lähipäivinä sellaisen jossa oisi videoitakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti