sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Lukijat Huomio!

Nyt kertokaa haluaisitteko enemmän erikoispostauksia ja videopostauksia? Millaisia videopostauksia/erikoispostauksia haluaisitte lukea? Mitkä kiinnostaa? Mistä haluaisitte tietää? Ym.

Nyt te saatte päättää, eli kommentoikaa rohkeasti! Kuuntelen teidän mielipiteitänne!    

Tänään Fuksikin sai kunnon liikuntaa. Kaverini kävi sillä ratsastamassa, mentiin samaan aikaan. Minä Taavilla ja Anni Fuksilla. Siivosin ensin kaikki karsinat ja sitten haettiin Fuksi laitumelta. Laitettiin hepat valmiiksi ja lähdettiin kentälle.

Aloitettiin kävelemällä pitkin ohjin.. Sitten lyhensin ohjat ja aloin tehdä Taavilla avotaivutusta pitkillä sivuilla. Taavi rentoutu tosi kivasti jo heti alkuun ja sillä oli kiva alkaa tehdä töitä. Tein pari kertaa käynnissä ja jatkoin harjoitusravissa. Taavi meni myös ravissa mukavasti, pyöreänä avot. Tein molempiin suuntiin saman verran, ehkä noin viisi- kuusi kertaa.

Tehtiin tässä välissä hieman pidennyksiä koko rata leikkaalla ja Taavi pidensi tosi hienosti, harmi kun ei ollut kameraa mukana.

Jatkettiin harjoitusravissa tekemällä väistöjä, uralta keskelle ja keskeltä uralle. Kun oltiin tehty pari kertaa väistöjä ja Taavi meni ne  hyvin, jatkettiin ravissa ja tehtiin sulkuja. Ne  meni toosi hyvin, parhaiten miten Taavilla ikinä on mennyt. Näiden jälkeen Taavi tukeutui todella hyvin kuolaimeen ja kulki hyvässä muodossa.

Käveltiin hetki...

Jatkettiin laukassa, menin aika pitkää laukkaa ympyrällä ja tehtiin myös  parit väsitöt laukassa. Taavi teki nekin tosi tosi hyvin. Laukka oli taas parempaa ja pyöri hyvin.  Tehtiin myös toiseen suuntaan samanlailla.

Loppuun vielä tehtiin vähän pidennyksiä harjoitusravissa, ja ravattiin hieman reippaammin kenttää ympäri.

Tänään oli todella onnistunut päivä, ratsastuksen suhteen... vaikka satoikin vettä kaatamalla.

Siivosimme myös Annin kanssa varustehuoneen, nyt se on tosi tosi siisti! ja teimme iltatalli, johon kuuluu siis: hevosten ruokkiminen,veden lasku,hevoset sisälle.


Olisin todella onnellinen jos kommentoisitte jakertoisitte mitä haluaistte lukea/katsoa! (:

Nyt ei ole kuvia kun satoi niin paljon ja tämä bloggerin kuvatila tosiaan on täynnä, yritän nyt poistella noita kuvia.

2 kommenttia: