lauantai 23. kesäkuuta 2012

ratsastelua loman jälkeen..

Tänään oli taas tosi kiva ilma, aurinko paistoi, tuuli vähän ja oli sopivan lämmintä.Otin Taavin aitauksesta joskus yhden jälkeen ja laittelin sen kaikessa rauhassa valmiiksi. Kun olin saanut sen laitettua lähdettiin kohti kenttää. Nousin selkään ja  alettiin kävellä pitkin ohjin. Käveltiin pari kierrosta molempiin suuntiin ja alettiin ravaamaan pitkässä muodossa, hieman eteen-alas. Taavi liikku kivasti eteenpäin ja oli muutenki herkkä. Tehtiin pitkillä sivuilla pidennyksiä ihan pitkässä muodossa.
 Sitten jatkettiin samanlailla laukassa. Hieman eteen-alas myös siinä. Taavi liikku hyvin, vaikka välillä tuppaskin olemaan liian kiire. Tehtiin vähä  isoja ympyröitä laukassa ja mentiin kenttää ympäri, uraa pitkin.




Kun oltiin alkuverkka saatu kunnolla tehtyä niin kokosin hieman Taavia. Alettiin mennä ensin käynnissä avotaivutusta pitkillä sivuilla, Taavi kuunteli ja meni hyvin ne. Sitten tehtiin sama ravissa. Seuraavaksi alettiin tehdä väistöjä niin että, ensin väistettiin keskeltä uralle ja uralta keskelle. Taavi väsiti tosi hyvin ja oli herkkä. Tehtiin väistöjä vähän aikaa ja sitten käveltiin hetki.
Laukassa tehtiin myös väistöjä ja ne onnistu ilman mitän ongelmia! En ole montaa kertaa ennen tätä tehnyt Taavilla väistöjä laukassa ja siihen nähden ne  meni tosi tosi hyvin.


















Tähän oli hyvä lopettaa. Mentiin vielä kevyessä ravissa eteen-alas, loppu verkka. Taaville taisi taas loma tehdä hyvää kun oli taas paaljon herkempi ja mukavampi.



Illasta, joskus kuuden jälkeen menin laittamaan Fuksin laitumella valmiiksi. Harjasin sen ja putsasin kaviot ja laitoin suitset päähän. Mentiin viereiselle pellolle ja ratsastin siinä. Menin ite ilman kenkiä ja mekko & shotsit päällä.
Käveltiin ensin aika kauan ja sitten alettiin ravailemaan. Ratsastin aika paljon eteen sitä kun ei oikein moottori toiminut. Mutta kun pari kierrosta päästiin menemään vähän reippaammin niin oma moottorikin alkoi löytyä.
Tehtiin vähän pysähdyksiä ja väsitöjä ravissa.
Kun oltiin ravattu kunnolla niin siirrytiinn laukkaan ja laukkailtiin vähän ympyrällä. Laukka oli tosi hyvää ja eteenpäin menevää. En mennty kamalan kauaa  kun Fuksi meni niin hienosti.

Oisin tehny videonki mutta kone ei ole oikein yhteistyö haluinen niin se ei onnistunut + bloggerin kuvatila loppui ja en saanut laitettua musta ja fuksistayhtään kuvaa & musta ja taavista enempää kuvia! :/ Just ku oisn ollu paaljon kuvia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti