torstai 21. kesäkuuta 2012

rentoa on.. rentoa on..


Ajattelin huomenna ratsastaa taas Taavilla ja koulujuttuja taidetaan vääntää. 8.7 olisi koulukilpailut mutta niistä sitten vähän lähempänä tuota ajankohtaa. Tänään saapui skootterini, jonka enoni ja tätini minulle osti rippilahjaksi. Kiitos siitä <3!

Eilen saatiin pari hyvää kuvaa Hilmasta ku se makasi laitumella ja menin siihen viereen istumaan. Äitillä oli juuri kamera mukana ja otti meistä kuvia.








 En oo oikeen tehny mitään järkevää pariin päivään, on ollu kauheen kipee olo ja tänäänki aamulla navetan jälkeen nukuin pari tuntia. Joten aika rentoa on ollut. Fuksille toivon mukaan sasin nyt liikuttajan, ei oo kiva pitää sitä lomalla koko kesää ja syksyä. Mutta siitäkin kerron sitten enemmän kunnes  tämä nyt  selviää tästä.





Huomenna tosiaan ratsastan Taavin ja vois liikuttaa Fuksinki. Tällä tai viimeistään ensi viikon alussa olisi tarkoitus mennä Taavilla jotain pieni esteitä ja puomeja.

                         

 Puhdas poni ja silleen.. Ihanaa kun on valkoinen poni joka tykkää vielä sotkea ittensä!

3 kommenttia:

  1. Hyvä idea sulla pitää sivut yksinkertaisina ja isot kuvat tuomassa väriä. Postauksia on mukava lukea ja nuo napit luin, tykkäsin, en tykännyt on helpot käyttää jos ei jaksa kommentoida. Mä olen huono lukemaan toisten blogeja, mutta sulla on kyllä tosi kivoja aiheita ja huomioit hyvin lukijasi :)

    http://elsanblogitus.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hienoa Sofia -oot kehittynyt sekä kielellisesti että kuvaamisessa!
    Tunnelma kuvissa on kosketeltavissa :)

    Niin ja ole hyvä <3 Retroa et halunnut, joten oli mukava kun äänestäsi kuulsi onnellisuus saadessasi punaisen paholaisen. Turvallisia kilometrejä!

    VastaaPoista