perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kemissä!

Ehdimpäs postailla,ainakin tänään!  Matka meni hyvin, melko pitkästyttävää tosin istua autossa melkein seitsemän tuntia. Onneksi pysähdyttiin pari kertaa matkalla jaloittelemaan. Hevoset jäi tyytyväisenä kotia, iskän huolehdittavaksi.Tosin, ei niille tarvitse muutakuin vettä laskea ja Taaville heittää heinää ja kauraa.
matkalla nähtiin tivoliEilen ei oikeastaan tehty enää illalla mitään muuta kuin, syötiin ja käytiin nukkumaan pitkän päivän jälkeen. Tänään heräsimme jo aikaisin (minulle aikaisin) ennen yhdeksää ja lähdimme ennen kymmentä ajamaan haaparannalle. Matka ei ollut  onneksi kovin pitkä, kun tiesi mihin pääsee. Kävimme siis kaupassa ja hööksissä, jota oli odottanut monen monta päivää.

kalaportaat

 Hööksistä mukaan tarttui kivasti tavaraa, ja rahaa meni sinne. Löysin sieltä Taaville uuden otsapannan koulusuitsiin. Sellaisen sinisen "kaarevan", Taavin suitsista otetaan vanha otsapanta pois ja laitamme sen pimpulan suitsiin. Pimpulalle ei löytynyt suitsia mutta ajattelin että tilaisin jostain, jotkut hienot (:
uikkarit

takana esteraippa ja edessä koulusukat

 Mukaan tarttui myös siniset kannukset, kaksi raippaa (koulu & este) molemmat taisi olla sinisiä. Satulahuopa, musta jossa on punaiset reunat ja siihen sopivat korvahuput. Yksi suitsiteline, omenan makuisia heppanameja, sukat ja kaksi talutushihnaa koirille.

siniset kannukset

otsapanta kaukaa

läheltä


talutushihnat
 Käytiin myös normaali kaupassa, josta löysin hiuskoristeen,kynsitarroja,hiuspinnejä ja huivin. Nämä on serkkuni rippijuhliin, mukaan tarttui myös bikinit kun omat jäi kotiin.
Kävimme juuri äsken uimassa meressä, vesi oli vähän yli 16 astetta lämmintä. Uitiin vähän aikaa ja lähdettiin takaisin mummon luo. 

Tästä saattoi tulla hieman sekava mutta toivottavasti on kuitenkin luettavissa.

2 kommenttia:

 1. Olipa hieno katsella taas kuvia ja nähdä kuinka valkoinen tammasi nauttii olostaan siellä.Eikö olekin Mintti(pimpula)ihana tamma:).Se on tosiaan osaava,tekee helposti laukanvaihdot jne ja hyvin kuuliainen ja nöyrä ratsastaa.Mukavaa reissua Kemissä!

  -Laura-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella seurallinen ja mukava ratsastaa (:

   Poista