keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Kysymyksiin vastaukset! + Taavilla ratsastus

Jo toinen postaus tänää, no kirjoitan nyt kuitenkin..  Ilmottauduin Taavilla sunnuntaina oleviin seurakoulu kilpailuihin. Mennään luokka helppo C, Tutustumisluokan kouluohjelma (rataA) 2003.
 Tänään Verkkasin hetken Taavilla, mentiin vähän keksiravia ja keskikäyntiä kunnes menin kerran radan läpi. Taavi liikku tosi kivasti, mutta hieman oisi voinut eteenpäin mennä mutta oli todella kuuma päivä. Keskilaukka meni todella hienosti ja laukka muutenkin. Välillä meinasi Taavi vähän hyytyä mutta kun vähän herätteli niin kyllä se jaksoi.


Lopuksi vielä menimme keskiravia ympyröillä ja lopeteltiin siihen. Huomenna on kouluvalmennus puoli kuuden aikaan. Siitä sitten huomenna!

Nyt ajattelin kertoa teille kysymyspostauksen vastaukset, niitä ei kamalasti tullut mutta laitan nyt kuitenkin vastaukset!

Mitä tavoitteita sinulla on tulevaisuudessa?
-Hmm, tavoitteena olisi kehittyä ratsastajana niin pitkälle kun vain mahdollista ja olisi mukava saada Taavi ainakin kansalliselle tasolle kouluratsastuksessa.

Mitä lajia tykkäät ratsastaa / kilpailla eniten?
-Nykyään kouluratsastus.  Mutta esteet tulee hyvänä kakkosena, tykkään myös  niistä.

Kuka on tai oli ns. elämäsi hevonen?
-Fuksi on ainakin ollut tai on vieläkin ja Taavista on myös elämäni hevonen (:

Minkälainen on mielestäsi täydellinen ruokavalio hevoselle?
-Riippuu hevosesta. Sellainen joka käy hevoselle (esim. jos laihtuu helposti niin sitten lisäillään erilaisia ruokia joukkoon. ym.)

Minkälainen on kamalin hevonen jolla olet ratsastanut ?
- En itseasiassa tiedä.. Kaikki on ollut omalla tavallaan mukavia. Mutta varmaan joskus jossain ratsastuskoulussa joku on ollut.

Kuinka pitkä olet?
-Olen noin 175cm

Kerro jotain pahimmasta ja hauskimmasta tippumisestasi?
- Pahin tippuminen oli varmaan Fuksilla, ensimmäisissä kisoissamme jossa tuli lievä aivotärähdys. Hauskin on varmaan ollu se kun kävin kokeilemassa yhtä ponia ja tipuin siltä kolme kertaa keskelle kenttää. :D

Millainen Taavi on ratsastaessa?
- Voitte katsoa tuolta Taavin omasta sivusta. Mutta näin lyhyesti: herkkä ja oikein mukava ja nöyrä poika.

Paljon olet hypännyt Taavilla?
-Olen hypännyt vasta 80cm, kun sillä ei ole hypätty ennen kun se meille tuli ja se pelkäsi puomiakin vielä talvella.

Kauan olet ratsastanu?
-Ratsastuksen aloitin säännöllisesti 3 vuotiaana ja 4 vuotiaana sain oman ponin. Eli säännöllisesti 12 vuotta. (Ekan kerran oli 1v hevosen selässä )

Muuta ei tällä kertaa ollut, mutta kiitos näistäkin kysymyksistä! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti