torstai 5. heinäkuuta 2012

Valmennus

Tänään meillä oli se kouluvalmennus. Otettiin Taavi jo neljän jälkeen sisälle kun ulkona oli niin kuuma, valmennus alkoi puoli kuuden aikaan. Laittelin Taavin valmiiksi ja suunnattiin kentälle. Käveltiin kenttää ympäri ja ravailin pari kierrosta.

Jaana tuli paikalle ja aloitettiin ympyrällä ensin keskikäynnissä. Haettiin sellaista rentoa,pitkää käyntiä, sellainen sitten loppujen lopuksi löytyikin. Jatkettiin kevyessä ravissa samalla ympyrällä, menimme hieman normaalia pidemmällä ohjalla, jotta Taavi saisi venyttää kaulaansa mahdollisimman pitkälle. Jaana käski myös myödätä enemmän kädellä, ja Taavi saisi liikkua hieman enemmän ravissa eteenpäin.

Jatkettiin uraa pitkin, yhä pidemmällä ohjalla. Pitkillä sivuilla piti asettaa sisälle päin ja lyhyet sivut piti mennä suoralla kaulalla. Ne onnistu hyvin. Sitten jatkettiin taas ympyrällä ja nostettiin laukka. Laukattiin ympyrällä melko lyhyttä laukkaa ja sitten jatkettiin keskilaukassa ja tehtiin koko rata leikkaa. Laukat meni molempiin suuntiin ihan hyvin toiseen suuntaan oli hieman pitkä laukka jota sitten korjattiin lyhyemmäksi.

Jatkettiin taas uraa pitkin ja väsitettiin ensin käynnissä keskeltä uralle päin ja sitten ravissa. Väistöt meni loppuakohden todella hyvin. Lopuksi vielä vähän laukkaa ympyrällä ja suunnanmuutokset kanssa laukassa. Jaana antoi todella hyviä vinkkejä kisoihin ja muutenkin taas ratsastukseeni. Oli todella kiva valmennus! Ensi viikolla uudelleen (:

Kuvat ei ole mitenkään hyvä laatuisia kun kenttä pölisi niin paljon mutta saa luvan kelvata! Ja tila loppui taas niin laitan huomenna lisää kuvia tästä päivästä! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti