tiistai 10. heinäkuuta 2012

Kuvapläjäys!

En ehtinyt viikonloppuna ollenkaan postailla kun oli heinätöitä ym. Mutta nyt kerronkin perjantaista asti vaikka ei ole paljon tapahtunutkaan.

Tänään tulee  vielä toinen postaus jos ratsastan Taavin.

 Maanantai 9.7


Eilen menin laittamaan Pimpulan valmiiksi. Harjasin sen ja putsasin kaviot. Kokeiltiin sille satuloita mikä olisi sopivin. Estesatulani kävi melko hyvin ja laitettiin se sitten selkään. Taavin suitset meni myös hyvin. Lähdimme kentälle ja äiti juoksutti ensin jokun alle 10min Pimpulaa ja minä otin pari kuvaa. Sitten menin selkään ja käveltiin kenttää ympäri. P ei oikeastaan säikkynyt kentällä mitään vaikka aitojen vieressä heilui pressu ym.Tehtiin parit väistöt molempiin suuntiin, ne onnistui hyvin. Mentiin myös  paljon ympyrällä ja pari ravi pätkää. Pimpula  on tosi kiva ratsastaa, tuntuu että on todella osaava. Taaviin verrattuna se on niiin kapea :D Mutta kyllä se siitä ku vähän lihasta tulee. En mennyt kovin kauaa (ehkä 20 minuuttia) näin aluksi.  Nyt on etsinnässä Pimpulalle satula, jospa jostain löytyisi sopiva (:

Taavilla oli vielä vapaa päivä mutta ehkä tänään jo ratsastan sen jotenkin kevyesti. Ehkä menen vain riimulla.
 Sunnuntai 8.7


Taavilla oli myös sunnuntaina vapaata. Menin laittamaan Fuksin valmiiksi ja ratsastin sillä ilman satulaa ja suitsia. Kiinnitin vain riimuun ohjat ja mentiin kentälle. Tein ensin käynnissä ympyröitä ja yritin ohjailla vain jalka- ja painoavuilla. Ympyrät onnistuivat todella kivasti. Ravissa tehtiin samanlailla ja vähän väistöjä, nekin onnistui hyvin. Laukassa laukattiin ympyröitä ja pitkiä sivuja.
Sitten Iida laittoi kentälle pienen ristikon jota "hypättiin".Itse hyppäsin niin etten pitänyt ohjista kiinni. Kohta Iida nosti pienen pystyn noin. 40cm ja sekin meni hyvin. Oikeastaan paremmin kuin tuo ristikko kun oli hieman isompi. Lopuksi vielä vähän ravailtiin ja I pääsi selkään.

Lauantai 7.7


Taavilla oli vapaa päivä  ja kengitys. T on nyt pienellä lomalla kun jalassa oli vähän turvotusta. Jätettiin kilpailut väliin koska ei haluttu ottaa mitäään riskejä jalan suhteen.  Iltapäivällä alkoi heinätyöt ja viimiset paalit noilta pelloilta heiteltiin 11 aikoihin. Vielä olisi 6 hehtaaria heinää tulossa, onneksi pyöröpaaleihin! Lauantaina  otettiin kaksi peltoa (3½ hehtaaria) pikkupaaleja, niitä tulikin 1500kpl.

Perjantai 6.7.

Ratsastin Taavin aika kevyesti. Kävin kerran radan läpi ja se meni ihan hyvin. Tehtiin alkuverkka aika rentona ja pitkällä kaulalla.  Taavi rentoutui kivasti ja teki hyvin töitä. Kuvailin myös hevosia kun Taavikin pääsi päiväksi laitumelle. Pimpula oli ihan rakastunut Taaviin, ne haistelivat toisiaan vähän väliä ja Pimpula katseli kokoajan Taavia ;)
Toivottavasti ei tullu liikaa  kuvia kun niitä nyt kerrankin oli paljon! (:

1 kommentti: